Hof van Cartesius fase 1 in uitvoering

Het project Hof van Cartesius, een gezamenlijk concept en initiatief van Charlotte Ernst en Flux is in uitvoering! Allerlei partijen werken superhard om de circulaire ontwikkeling van groene werkplekken mogelijk te maken, zoals Overvecht Vastgoed en Rhaw voor de architectuur. Met veel respect en waardering voor het doorzettingsvermogen van de zussen Bianca en Charlotte Ernst, die laten zien wat er werkelijk allemaal nodig is om dit voor elkaar te krijgen! 

Voor meer info zie www.hofvancartesius.nl

Overvecht Vastgoed

http://fluxlandscape.nl/en/hof-van-cartesius

Rhaw architecture

Ruimtelijk onderzoek Drechtsdoorsteek

Er wordt gewerkt aan een ruimtelijke studie voor een mogelijke vaarverbinding tussen de Drecht en de Westeinderplassen in samenwerking met APPM, Movares en Decisio. Binnen de studie worden verschillende varianten gepresenteerd voor o.a. het mogelijke karakter en de ruimtelijke inpassing van de nieuwe vaarroute. 

http://www.appm.nl/

https://movares.nl/

http://decisio.nl/

Nieuwe Flux Team Video

Bekijk de team video van Flux hier!

Start realisatie Werkspoorpad

De verschillende elementen voor het werkspoorpad worden gefabriceerd! De elementen zijn onderdeel van de nieuwe wandelroutes door het Werkspoorkwartier. Uitvoering verwacht begin 2018. Ism Charlotte Ernst. 

Gemeente Utrecht

Flux geselecteerd voor opdracht Aquafin Antwerpen

Het team Dierendonckblancke architecten, Berger&Berger architect en Flux landscape architecture is geselecteerd voor het ontwikkelen van een masterplan voor het Aquafin terrein in Antwerpen.  De opgave is  onderdeel van een selectie voor Vlaams Bouwmeester. De ambitie is om het gebied tot een campus te ontwikkelen als katalysator voor waardevolle ontmoetingen en kennisuitwisseling.

www.aquafin.be

www.dierendonckblancke.eu

www.berger-berger.com

Welkom op de website van Flux landscape architecture

De vestigingen LINT Utrecht en LINT Middelburg zullen vanaf 2018 beide verder gaan als losse bureaus met een eigen naam. 

We kijken met veel trots terug op een vruchtbare samenwerking in de mooie projecten van LINT in de afgelopen 10 jaar. De gezamenlijke visie op landschapsarchitectuur krijgt vanzelfsprekend vervolg in ons werk. 

De samenstelling van het ontwerpteam in Utrecht zal hetzelfde blijven, net als de locatie en de telefoonnummers. Berichten naar LINT mailadressen worden automatisch doorgestuurd. We hopen u te verwelkomen bij FLUX!